Boeken

Ik heb een grote passie voor boeken en al helemaal als ik deze vorm mag geven. Als jij je ziel en zaligheid in een boek hebt gelegd moet de vormgeving van jouw verhaal naadloos aansluiten bij dat wat je wil vertellen. Dat verhaal zet ik graag om naar een boekontwerp. 

Illustraties

Illustraties maken jouw ontwerp eigen, uniek en persoonlijker. Hoewel iedereen kan tekenen doet ieder dat op zijn eigen manier. Benieuwd of mijn manier past bij wat jij wil vertellen?

Persoonlijk ontwerp

Op persoonlijk vlak is er zoveel waar je wat moois voor kan ontwerpen. Denk aan een geboortekaartje, of de andere kant, een rouwkaart. Of juist iets feestelijks als de uitnodiging voor het gouden huwelijksfeest van je opa en oma. 
Heb je een origineel idee? Aarzel dan vooral niet en vraag wat ik voor je kan doen!

Huisstijl-uitingen

Een professionele huisstijl is het eerste wat men ziet wanneer jij je bedrijf presenteert. Dit kan zo uitgebreid als jij zelf wil!

Reclame-uitingen

Heb je al een mooie huisstijl maar zoek je die extra toevoeging om je bedrijf nog beter en mooier te laten zien? Dan help ik je graag. Zowel met online als offline reclame uitingen en POS materiaal.