Wie zit er achter Fijn Vormgeven?

Nou dat is Mandy! Een creatieve, blije chaoot met heel veel ideeën. Naast creatieve chaoot ben ik een minstens zo’n creatieve, chaotische moeder van een zoon (4) en dochter (2). Twee kleine inspiratiebronnetjes. Nu ik mij weer mag verliezen in de fantasiewereld van een kind (zonder dat ik voor gek word verklaard) merk ik dat de creativiteit meer en meer stroomt. Dat resulteert in illustraties, ideeën voor kinderboeken, verhalen en persoonlijke ontwerpen. Dat is waar je mij blij mee maakt! Geen flitsende campagnes maar misschien wel oog voor degene die wat minder hard schreeuwen.

Ik ben gek op letters, boeken en verhalen. Verhalen schrijven en vertellen. Maar vooral een ander helpen een verhaal te vertellen. Elk verhaal is het namelijk waard om gedeeld te worden! Of je nou nog een uk bent, of een oud besje: vertel! Verhalen zitten overal als je maar luistert. Ik luister en help je het daarna heel graag te vertellen.

Dat kan op zoveel verschillende manieren. Met tekst en beeld. Misschien zelfs wel in de vorm van jouw boek. Ik vind het dan ook belangrijk dat we met elkaar blijven vertellen en elkaar leren vertellenen dat we mogen blijven vertellen! 

Mooie dingen maken is wat ik het liefste doe en dit doe ik graag in Fijn en laagdrempelig contact. Ik vind namelijk dat je vormgeven samen doet. 

Jij hebt een mooi idee, het is aan mij om dit om te zetten naar een mooi ontwerp! Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, hou niet van hippe termen, maar ga graag mee in jouw verhaal. Daarin ben jij leidend en ik adviseer waar nodig. 
Samen komen we tot JOUW product.

Boekenwurm

Zoals je al kon lezen zijn boeken mijn grote hobby. Ik vind het dan ook het leukste om boeken te mogen vormgeven en omslagen te mogen maken.  Tegenwoordig lijkt alles zo makkelijk om even zelf te doen door alle online "ontwerp" programma's. Toch komt er meer kijken bij een omslag dan een goede foto en daar je titel op plakken. Jouw boek is iets om ontzettend trots op te zijn. Maanden, misschien wel jaren werk zit er in. Dan verdient dat toch ook de beste omslag die er is?
Vergeet ook zeker niet het binnenwerk. Zelf krijg ik de kriebels wanneer ik een spatie teveel zie of een totaal verkeerde uitlijning. Zo zonde als je dat ziet wanneer je boek al in de schappen ligt....

Zoek je een vormgever voor jouw boek?
Neem dan vooral contact op!