Jouw verhaal

Dat vertellen we samen!
Fijn staat voor "echt" maar ook voor "prettig" en "leuk". 
Vooral het echte aspect vind ik belangrijk in het contact met jou als klant maar ook in mijn werk en adviezen.Ik vind het belangrijk om een klik te ervaren en het gevoel te hebben samen te werken. Je zal van mij dan ook niet snel horen hoe we het gaan doen. Ik vind het veel interessanter om te horen hoe JIJ jouw verhaal wil vertellen. Vervolgens adviseer ik je graag wanneer jij daar behoefte aan hebt. Of wanneer ik denk dat het nodig is. Maar ervaar vooral de vrijheid voor jouw inbreng.

Elk project is anders en vraagt dan ook om een goed gesprek zodat ik een inschatting kan maken van de kosten. Dit kan ik pas maken wanneer ik contact met je heb gehad en zo goed mogelijk heb geprobeerd jouw wensen te achterhalen. Wil je bijvoorbeeld een boek? Wil je daar dan een omslag bij? Kom je bij mij voor een illustratie, of juist een persoonlijk ontwerp?

Een eerste gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek hebben we het over jouw idee├źn, wat ik voor je kan betekenen en wanneer. Als ik denk alle informatie te hebben stel ik een offerte op die jij rustig op je gemak door kan lezen. Voelt het voor jou goed dan ga je akkoord met de offerte en algemene voorwaarden. Op mijn beurt beloof ik je een prettige samenwerking. 
Tussendoor is er ruimte voor laagdrempelig contact. Ik schroom niet je tussendoor een appje te sturen met een tussentijds resultaat, dus doe jij dat vooral ook niet wanneer je vragen hebt. 
Voor mij is het belangrijk dat jij het gevoel hebt de regie te hebben. Het is immers jouw verhaal en ik mag het helpen vertellen.

Ik hoor je denken: "ja mooi maar wat kost dat allemaal?" Zoals ik al schreef ligt dat helemaal aan jouw verhaal. 
Een boek met omslag, staat vanaf 699,- op een ereplekje in welke boekenkast dan ook.
Een illustratie gaat niet per stuk, daar spreek ik altijd een mooie projectprijs voor af op basis van mijn uurtarief.
Een persoonlijk ontwerp is natuurlijk heel breed in te vullen. Dus daar zal je toch echt wat meer over uit de doeken moeten doen om een prijs te kunnen bepalen.
Om je toch iets van een richtlijn te geven: mijn uurtarief is 49,50 en dat probeer ik zo schappelijk mogelijk te verwerken in jouw project!


(bovengenoemde prijzen zijn ex btw)