Boek Bundel Traject

Onderstaande diensten bied ik nog even aan als losse diensten. Vanaf het nieuwe jaar werk ook op traject-basis. En wel met mijn mooie Boek Bundel Traject.
Geen losse diensten, maar advies van A tot Z om jouw boek er te laten komen. En natuurlijk te verkopen. Alvast nieuwsgierig? Neem dan contact op en ik stuur je een ebook met meer informatie.

Boekontwerp

Het vormgeven van je binnenwerk is maatwerk en vraagt om een goed gesprek om te kijken wat welke impact je wil maken met je boek. Dit eerste gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!
Het vormgeven van je binnenwerk begint vanaf 599,-

Omslagontwerp

Een unieke omslag die verkoopt? Het volledig ontwerpen of illustreren van je cover begint vanaf 399,- 

Illustraties

Illustreren kan voor het binnenwerk van je boek maar ook voor je omslag. Een illustratie maakt uniek en voegt waarde toe aan jouw ontwerp. Illustreren voor persoonlijke ontwerpen maakt net wat intiemer. Denk aan een geboortekaartje, rouwkaart, of aankondiging van je bruiloft.
Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden tijdens een Fijn gesprek. 

Promotiemateriaal boekmarketing

Al voordat je je boek fysiek in handen hebt het is het verstandig om te delen dat je boek er gaat komen. Maak jouw doelgroep vast nieuwsgierig. Is je boek er eenmaal dan kan het juiste promotiemateriaal de verkoop van je boek enorm versterken. Ik stel voor jou een mooi pakket samen met materiaal waarmee jij de b├╝hne op kan!

Advies over je boek so far?

Ken je dat dat je je verhaal af hebt maar er toch nog even een ander paar ogen wil naar laten kijken? Heel verstandig! Een ander kijkt altijd anders naar het verhaal wat uit jouw hoofd komt. Het kan ook dat je vragen hebt over hoe nu verder met je boek.
Vraag bij mij een adviesgesprek aan en ik denk met je mee over je boek so far en adviseer waar nodig. 

Overig ontwerp

Ook voor een logo, flyer, brochure of visitekaartje kan je natuurlijk bij mij terecht. Of bijvoorbeeld het vormgeven van een magazine. Wist je dat dat een super goed marketing instrument is voor je bedrijf?
Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden en kosten van jouw project.