Jouw verhaal verdient een boek!

Of je nou ondernemer bent en vol vuur over jouw dienst, een mega getalenteerd verhalenschrijver, kinderboekenschrijver, artiest, kunstenares, fotograaf, poëet of keukenprinses met heerlijke recepten die maar eens gebundeld moeten worden, elk verhaal kan een boek worden. En dat boek kan je zelf uit gaan geven! Yes, helemaal zelf!

Behoefte om even te sparren? Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we hebben het er eens over waarom jouw verhaal nou te mooi is om voor jezelf te houden.

Iedere dag een stukje beter

Voor dit prachtige boek illustreerde ik de cover, maakte het ontwerp voor de omslag en verzorgde de opmaak van het binnenwerk.

Nooitgedacht

Voor het prentenboek van Manon maakte ik de illustraties en verzorgde ik zowel het omslag-ontwerp als de vormgeving van het binnenwerk. Een magische opdracht!

Boeken zijn mijn passie dus een voorkeur voor een genre heb ik niet. Kinderboeken, prentenboeken, strips, fictie, non fictie, kookboeken, managementboeken, zelfhulpboeken, instructieboeken, educatieve boeken, kranten, magazines...
Elk verhaal moet verteld worden!

Wat anderen zeggen..

Dank aan Mandy van Fijn Vormgeven voor de prachtige vormgeving van het binnenwerk van mijn boek. Je zorgzame en betrokken begeleiding bij de laatste fase van dit boekproject was koesterend.

- Francoise Verhoef, auteur van De Alfavrouw -

Dit is trouwens denk ik wel wat jou gaat onderscheiden
 Je denk en kijkt echt mee
Je hebt eigen input maar op een hele open manier
In plaats van "ik weet wat ik doe, dit is het resultaat, zo zou het moeten zijn je doet het er maar mee..."

- Mikki de Goede, auteur van De geheime wereld van de tandenfee -

Zonder jou waren het letters die woorden maken, met jou is het een boek geworden. Een boek waar ik trots op ben. Ik wens jou een leven toe dat je blij maakt en vervuld. Dankzij jou kan ik nog meer vrouwen bereiken om dat te creëren.

- Rosita Mo-Ajok, auteur van Krachtig Kiezen -